Dezvoltarea și modernizarea suburbiilor din componența municipiului Chișinău este posibilă doar în cadrul unei colaborări reciproce dintre Primăria Capitalei și cetățenii acestor localități. Opinia locuitorilor suburbiilor este imperativă pentru Primăria Chișinău în obiectivul său de ridicare a nivelului calității vieții. Doar împreună, prin comuniune și comunicare, prin participarea fiecăruia, vom reuși să transformăm suburbiile din componența municipiului Chișinău în localități moderne, confortabile și atractive pentru cetățeni.

Cu implicarea locuitorilor suburbiilor în stabilirea priorităților de dezvoltare a comunității am făcut investiții în infrastructura rutieră, în modernizarea transportului public, în extinderea rețelelor de apă și canalizare, modernizarea iluminatului public stradal, reparația și construcția grădinițelor și școlilor.

În ultimii trei ani, în pofida crizelor pandemică, economică și energetică, Primăria Chișinău a investit în proiectele de dezvoltare a infrastructurii suburbiilor peste 600 de milioane de lei.

Site_Splash 1 (1)

SUSȚINE PETIȚIA PENTRU DEBLOCAREA FINANȚĂRII ÎN SUBURBII

CRONOLOGIA BLOCAJULUI GUVERNULUI PE INVESTIȚIILE MUNICIPALE ÎN SUBURBII

Galerie

Proiecte implementate în suburbii cu sprijinul financiar al Primăriei municipiului Chișinău.